Zlepšení provozních podmínek na úseku trati Jihlava - Havlíčkův Brod

Popis projektu

Objednatel: Správa železniční dopravní cesty s.o.
Smluvní objem: 80,9 mil. Kč
Zhotovitel: SEŽEV-REKO, a.s. a Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a.s.

Popis projektu

Záměrem stavby bylo v traťovém úseku Jihlava - Šlapanov pročištění po letech zaneseného kolejového lože spolu s reprofilací stávajících příkopů a zajištění dobrého odvodnění trati. Na akci byla nasazena sanační čistička zahraničního výrobce Plasser & Theurer, která v místech průsaku bláta současně vkládala při čištění kolejového lože i geotextilii na pláň železničního spodku. Po takto provedeném čištění byla kolej opět podbita do své polohy a pro urychlení konsolidace bylo použito dynamického stabilizátoru. V celém úseku byly následně vyměněny všechny svěrkové komplety a pryžové podložky. V místech výskytu vad kolejnic byly vyměněny vložky, stejně tak byly vyměněny poškozené pražce a ve stanicích opotřebované části výhybek. V celém traťovém úseku byla namontována nová výstroj trati a osazeny nové zajišťovací značky. Celkově bylo obnoveno 15,5km koleje včetně kolejí č. 1 ve stanicích Dobronín a Šlapanov.

Fotogalerie

Aktuality

Nová e-mailová adresa pro zasílání faktur

7.4.2021

Žádáme všechny dodavatele společnosti SEŽEV-REKO, a.s. o zasílání elektronických faktur na nově zřízenou e-mailovou adresu faktury@sezev-reko.cz. Spolu s fakturou vždy zasílejte i potvrzenou ...

více informací

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti

5.10.2020

Představenstvo společnosti SEŽEV-REKO, a.s. (dále jen „společnost“) si dovoluje tímto pozvat akcionáře společnosti na řádnou valnou hromadu společnosti, která se bude konat dne 6.11.2020 hodin v sídle ...

více informací

Zobrazit všechny aktuality

Kde nás najdete

Ředitelství, sídlo firmy, kanceláře

Jarní 1116/50
614 00 Brno - Maloměřice

Provoz MTZ, mechanizace a autodoprava, dopravní stavby

Vídeňská 298/135
619 00 Brno - Přízřenice

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.